۳٫ابتداهای تقویم‌سازی

تقویم‌سازی، عملی است که از سال‌ها پیش توسط انسان‌ها برای نظم‌بخشیدن به زندگی و برنامه‌ریزی فعالیت‌ها استفاده می‌شود. اما در ابتدای تاریخ تقویم‌سازی، روش‌ها و ابزارهای متفاوتی برای این منظور استفاده می‌شد. در این مقاله، به بررسی سه ابتدا از تقویم‌سازی خواهیم پرداخت.

تقویم سوری

تقویم سوری یکی از قدیمی‌ترین تقویم‌های معروف است که در خاورمیانه به کار گرفته می‌شد. این تقویم بر اساس گردش خورشید و ماه ساخته می‌شد و دارای 12 ماه بود. هر ماه 30 روز داشت و هر 6 سال یک روز متفاوت به نام “روز سال” به تقویم اضافه می‌شد. تقویم سوری از دوره‌های مختلف تجزیه و تحلیل زمانی استفاده می‌کرد و به کشاورزان در برنامه‌ریزی کشاورزی کمک می‌کرد.

تقویم هخامنشی

تقویم هخامنشی

تقویم هخامنشی یکی دیگر از تقویم‌های باستانی است که در ایران باستان به کار گرفته می‌شد. این تقویم بر اساس گردش خورشید ساخته شده بود و دارای 12 ماه با 30 روز بود. هر 4 سال یک روز اضافه می‌شد تا با تعداد روزهای واقعی سال هماهنگ شود. تقویم هخامنشی به عنوان یکی از دقیق‌ترین تقویم‌های باستانی شناخته شده است.

تقویم رومی

تقویم رومی

تقویم رومی یکی از تقویم‌هایی است که توسط امپراتوری روم به کار گرفته می‌شد. این تقویم بر اساس گردش خورشید ساخته شده بود و دارای 12 ماه با طول‌های متفاوت بود. تقویم رومی از سال 753 قبل از میلاد آغاز شده و تا سال 1582 پس از میلاد استفاده می‌شد.

در نتیجه، این سه ابتدا از تقویم‌سازی نشان می‌دهند که انسان‌ها از هزاران سال قبل تا به امروز برای نظم‌بخشی به زمان و برنامه‌ریزی فعالیت‌ها از تقویم‌های متنوعی استفاده کرده‌اند. هر یک از این تقویم‌ها دارای ویژگی‌ها و مزایای خاص خود بوده‌اند که تاثیر بسزایی در تاریخ و فرهنگ انسان‌ها داشته‌اند.

هاردباکس گیفت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *